accordeonlesIedereen kan accordeon leren spelen! Met de accordeon kun je alle kanten uit, geen muziekstijl is te gek: pop, jazz, klassiek, volksmuziek. Je kan er mee soleren, mee samen spelen en mee begeleiden.

Wil je met de accordeon kennismaken en onderzoeken of het een geschikt instrument voor je is? Kom dan eens een proefles nemen.

Voor wie?

Iedereen is van van harte welkom, ongeacht je niveau of je leeftijd. Ik heb ervaring met jong en oud, beginners en gevorderden.

Waar?

In mijn eigen lespraktijk in Driebergen. Het adres vind je onder contact.

Tarieven en duur van de lessen

Aan kinderen en aan beginners geef ik een half uur les per week. De frequentie en de duur voor gevorderde leerlingen gaat in overleg, ik adviseer één uur per twee weken.
Volwassenen betalen € 50,- per uur (incl. 21% btw) en jongeren tot 21 jaar betalen € 20,- per half uur (vrijgesteld van btw).

Instrument

Heb je zelf (nog) geen instrument? Geen probleem! Bij je eerst proefles staat er een accordeon voor je klaar. Via Het Accordeonatelier kan je later eventueel een accordeon huren of aanschaffen.

Geef je les? De concurentie is natuurlijk moordend. Probeer daarom met een goede openingszin meteen de aandacht te trekken van je nieuwe leerling.
Geef vervolgens overzichtelijk weer wat jouw tarieven, lestijden, leslocatie enz. zijn.

Tips:

  • biedt een gratis proefles aan.
  • vermeld duidelijk de plaatsnamen en/of regio, zodat bezoekers vlot zien of je voor hen interessant bent en voor zoekmachines (veel mensen zullen op les binnen hun woonomgeving zoeken).