Blijf op de hoogte en lees hier het laatste nieuws van Emma Janssen en Klezmorim:

musici op reisKomende zomer gaan wij op tournee door Europa. De eerste concerten vinden vanaf juni plaats in twee steden in Nederland: Amersfoort en Maastricht. Vervolgens speelt Klezmorium in Duitsland, Tjechië, Hongarije en Slovenie. De concertreeks wordt afgesloten op zaterdag 3 augustus in Nederland, in het Concertgebouw in aan het IJ in Amsterdam. In elk land spelen de musici een openingswerk samen met een klezmerband uit het betreffende land.

Het programma ziet er als volgt uit:

grammy awardKlezmorim heeft de Grammy voor zowel song als record van het jaar in de wacht gesleept met het nummer Miriam’s tragedye, gecomponeerd door Emma Janssen.
Het nummer, gebaseerd op een oud Jiddish volkslied, werd ook onderscheiden met de award voor Best Folksong Performance. Het is de eerste keer dat een klezmernummer tot beste song van het jaar wordt gekroond.

cd the very best of emma janssenEmma Janssen ontving de afgelopen weken veel lof in de Nederlandse èn buitenlandse pers voor haar nieuwste CD The very best of Emma Janssen. De NRC, Luister en The Times gaven de cd maar liefst vijf sterren.

Lees hier de recensies in de NRC (5 sterren), Luister (5 sterren), The Times (5 sterren), de Volkskrant (4 sterren), London Evening Standard (4 sterren) en Frankfurter Allgemeine Zeitung (4 sterren).

Laat weten wat je doet in deze nieuws-uitbreiding. Nieuws/Blog schrijven biedt leuke manier om jezelf te presenteren, maar ook om een band tussen publiek en jou (en jouw activiteiten) te creëren.

Via Nieuw > NieuwsBericht voeg je een nieuw nieuwtje toe.

Geef jouw bericht een pakkende titel.
Een goed nieuwsbericht geeft meestal antwoord op vijf vragen, in eigen volgorde van belang: wie, wat, waar, waarom en hoe? Neem de lezer mee in jouw presentatie en plaats er een afbeelding bij.